Dag 391 Wantrouwen of zelfvertrouwen

In mijn vorige blog schreef ik de volgende zelfvergeving:
Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan boos en gefrustreerd te zijn als ik zie dat presidenten/leiders geen tegenargumenten willen horen en blijven vasthouden aan hun leuzen en uitspraken, waarin in mezelf vergeef geaccepteerd en toegestaan te hebben hen te verdenken te lobbyen voor de farmaceutische industrie die hen ervoor rijkelijk zal belonen.

Hierin zeg ik dat ik de regeringen/leiders verdenk, waarin ik eigenlijk zou moeten zeggen dat ik hen wantrouw.

Daarom wil ik verantwoordelijkheid nemen voor mijn wantrouwen en dit betekent dat ik de regering nu wantrouw maar ze eerst heb vertrouwd, als mijn verzorger, mijn vader, een organisatie waar ik een deel van mijzelf mijn vertrouwen heb gegeven in plaats van het vertrouwen in mijzelf te realiseren.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan mijn vertrouwen weg te geven aan anderen, te weten de regering en hierin niet het vertrouwen in mezelf te hebben dat wat er mocht komen of veranderen ik in mijn vertrouwen weet welke veranderingen ik in mijn leven kan toepassen of oplossingen voor kan bedenken.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan te denken dat de regering altijd het beste met mij voor zal hebben, mij zal beschermen en verzorgen en mij financiële geborgenheid en veiligheid zal geven waarin ik mezelf vergeef toegestaan en aanvaard te hebben nu wantrouwend, geshockt te zijn als ik bemerk dat dit niet zo is.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan te denken dat ik niet voor mijzelf hoef te zorgen maar dat de regering dat zal doen en hierin vergeef ik mijzelf geen zelfverantwoording te nemen voor mijn leven.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan mezelf te verraden door mijn vertrouwen aan een ander te geven.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan niet te zien dat de twijfel die ik ervaar om mezelf te vertrouwen gebaseerd is op mijn eigen geest, mijn gedachten, emoties, constructen, patronen.

Ik vergeef mijzelf dat ik niet heb geaccepteerd en toegestaan te zien/begrijpen/realiseren dat er een diep fundamenteel vertrouwen is in mijzelf waarin ik fouten mag maken en waarvan ik kan leren.

Als en wanneer ik merk dat er wantrouwen ontstaat naar een organisatie of iemand dan stop ik en adem. Ik realiseer me dat ik in mezelf het vertrouwen kan terugvinden of het verder kan onderzoeken. Ik ga met mijzelf de verbinding aan niet meer op een ander te vertrouwen maar op mezelf te vertrouwen al is het met vallen en opstaan en hierin te vertrouwen dat ieder probleem opgelost kan worden.

https://eqafe.com/p/trust-betrayal-reptilians-part-383

https://eqafe.com/p/self-trust-video

 

 

Over marjajourney

OVER MIJN BLOG in deze procesblog beschrijf ik gedachten, gevoelens en emoties die niet van mij zijn, zij zijn slechts een systeem van de mind en niet wie ik werkelijk ben. Door middel van adem, zelfoprechtheid , zelfvergeving en zelfverantwoording, stop ik met het voeden van het mindsysteem in elk moment, om zo te kunnen realiseren wie ik werkelijk ben.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s