Dag 381 Praktische suggestie om ‘hier’ te zijn.

Full practicing the here reptilians part 397

 

Een interview dat ik uittypte ter vertaling van het Eqafe interview is ‘Practising the Here’  https://eqafe.com/p/practicing-the-here-reptilians-part-397 was erg ondersteunend voor mij en een mogelijkheid om tot in detail de tekst te horen en te begrijpen.
Ik heb gemerkt dat ik het nog vele malen vergeet dit te praktiseren en mezelf als een kip zonder kop ergens op stort. Er komt een gedachte op en zonder me zelf te aarden volg ik mijn hoofd (gedachten, impulsen) met als gevolg dat ik soms op een plaats in huis terecht komt waarvan ik totaal vergeten ben waarvoor ik naar die kamer ben gegaan.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan te vergeten eerst mijn voeten op de grond te plaatsen, te ademen en daarna mijn weg te vervolgen naar de plaats in huis waar ik naar toe wil gaan.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan mijn mind te volgen en hierin te vergeten wat ik van plan was te doen.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan niet in het hier en nu te verblijven maar steeds in mijn mind te vertoeven zodat ik niet effectief en efficient bezig ben.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan te vergeten om dagelijks te pauzeren, te ademen, mezelf te vertragen maar als een kip zonder kop door het huis te rennen.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan als ik ideeën krijg om bijvoorbeeld iets te maken, zo enthousiast te zijn en gelijk aan het werk te willen gaan zonder eerst in het hier en nu te komen.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan me te schamen dat ik nog steeds de basisprincipes niet praktiseer waarin ik mezelf vergeef dat ik heb geaccepteerd en toegestaan te denken dat ik het nu wel eens zou moeten weten/doen.

Als en wanneer ik zit en er komt een idee op in mijn geest om een activiteit te gaan doen, dan stop ik en adem. Ik realiseer me dat het mijn gewoonte is om op te springen en de taak die ik het vooruitzicht heb uit te voeren maar dat dit niet ondersteunend is voor mijzelf en het werk dat voor me ligt. Ik ga met mijzelf de verbintenis aan voordat ik opsta mezelf voor te bereiden zoals beschreven in het interview en hierna te doen wat ik van plan was.

Over marjajourney

OVER MIJN BLOG in deze procesblog beschrijf ik gedachten, gevoelens en emoties die niet van mij zijn, zij zijn slechts een systeem van de mind en niet wie ik werkelijk ben. Door middel van adem, zelfoprechtheid , zelfvergeving en zelfverantwoording, stop ik met het voeden van het mindsysteem in elk moment, om zo te kunnen realiseren wie ik werkelijk ben.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s