Dag 374 Mijn stelligheid maakt anderen boos

Soms pik ik ergens wat op en kan dan stellig beweren dat het zo is, er is iets in de klank van mijn bewering dat het zo is, en niet anders en dat kan anderen boos maken. De ander ziet dat niet zo, heeft daar een andere mening over. Ik raak dan in verwarring en twijfel over mijn uitlatingen en respecteer niet dat de ander daar anders over denkt.

Als ik kijk naar het woord stelligheid:
Bepaaldheid, Beslistheid, Vastberadenheid, Zekerheid

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan met stelligheid dingen te beweren waar een ander niet op zit te wachten.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan een andermans mening niet te respecteren maar direct met stelligheid het tegenovergestelde te beweren.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan iets met stelligheid te beweren terwijl ik het onderwerp niet helemaal heb onderzocht.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan niet te zien/begrijpen/realiseren dat stelligheid in mijn mind wordt geleefd in plaats van in het fysieke.

Ik vergeef mijzelf dat ik niet heb geaccepteerd en toegestaan stelligheid niet als levend woord te hebben geleefd.

Ik vergeef mijzelf dat ik niet heb geaccepteerd en toegestaan mijzelf te kalmeren als ik merk dat iemand een andere mening ergens over heeft, maar direct te reageren op iemand uitspraken en met ‘zekerheid’ mijn mening te verkondigen.

Ik vergeef mijzelf dat ik niet heb geaccepteerd en toegestaan af te wachten of er een vraag komt van andere zijde maar de mening/idee van de ander onderuit te halen en met stelligheid te vertellen wat ik ervan denk .

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan onzeker te worden als de ander boos wordt om mijn stelligheid

Ik realiseer me dat de woorden zekerheid / stelligheid vanuit mijn mind geleefd worden.

Het interview Eqafe interview http://Living Words: Calm – Part 3 maakte mij duidelijk hoe het woord ‘certainty’ als eerste simpele realisatie geleefd kan worden als een leven woord.
Tot nu toe heb ik nog niet gevoeld/gerealiseerd hoe dit woord geleefd wordt.
Een voorbeeld om de woorden zekerheid/stelligheid te leven is om te ademen / te luisteren naar mijn hartslag en mezelf te realiseren:

“Ik ben hier in mijzelf in dit fysieke lichaam”

Ik kan dit interview van harte aanbevelen.
Over marjajourney

OVER MIJN BLOG in deze procesblog beschrijf ik gedachten, gevoelens en emoties die niet van mij zijn, zij zijn slechts een systeem van de mind en niet wie ik werkelijk ben. Door middel van adem, zelfoprechtheid , zelfvergeving en zelfverantwoording, stop ik met het voeden van het mindsysteem in elk moment, om zo te kunnen realiseren wie ik werkelijk ben.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Dag 374 Mijn stelligheid maakt anderen boos

  1. Cool omschreven, stelligheid vanuit de mind. Herkenbaar ik ga hier op letten. Thanks Marjo!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s