Dag 371 Overweldigd door positieve gevoelens

Ik begeleidde iemand voor controle naar de kraamkliniek.
Toen ik even buiten stond zag ik mensen beladen met ballonnen en bloemen aankomen, later ontdekte ik dat deze de nieuwe ouders en babies verwelkomden die naar huis ontslagen werden. Er werden felicitaties uitgewisseld en foto’s gemaakt van de nieuwgeborenen samen met familie. Dit gebeurde bij een marmeren sculptuur in de gang, zoals dit waarschijnlijk traditie is hier.
Ik stond zo te kijken naar het geluk en de blijdschap van de groep mensen en opeens werd ik overweldigd door een verdrietig gevoel en de tranen sprongen in mijn ogen.

Ik hoorde in bovenstaand interview https://eqafe.com/p/crying-when-overwhelmed-with-happiness-quantum-mind-self-awareness dat de reden hiervoor is dat er in mijzelf veel (onderdrukte) wezen expressie is en dat dit een manier is dat er in mijn lichaam pure energie vrijkomt door middel van huilen. De suggestie hierin is dat ik mijn expressie kan tonen in plaats van binnen te houden. Ik begrijp hieruit dat ik op geen enkele manier mijn expressie toon en dat deze in mijzelf is opgesloten.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan mijn expressie zoals plezier, dankbaarheid, appreciatie, lol, op te sluiten in mijn wezen.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan niet te begrijpen dat er verdriet opkomt als ik toeschouwer ben van een blije, gelukkige bijeenkomst van anderen die ouders en een baby in de wereld verwelkomen.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan mijn negatieve energie zo op te bouwen in mijn lichaam dat het een uitweg zoekt in een moment van dankbaarheid en appreciatie.

Ik vergeef mijzelf dat ik niet heb geaccepteerd en toegestaan mijn expressie aan anderen te tonen.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan mijn expressie niet te willen laten zien omdat ik bang ben vreemd over te komen aan anderen.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan niet te weten hoe ik mijn expressie kan tonen.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan dat ik door de jaren heen heb afgeleerd mijn expressie te tonen omdat ik denk dat het niet geaccepteerd wordt door de gemeenschap.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan niet de woorden lol, plezier, dankbaarheid, appreciatie, blijheid te tonen en te leven.

Als en wanneer ik in een moment van verdriet tijdens een moment van geluk, dankbaarheid, plezier bemerk, dan stop ik en adem. Ik realiseer me dat dit negatieve energie is omdat ik niet mijn expressie toon.
Ik ga met mijzelf de verbintenis aan de woorden lol, plezier, dankbaarheid, appreciatie, blijheid te herdefiniëren en mezelf te herinneren deze te leven.Over marjajourney

OVER MIJN BLOG in deze procesblog beschrijf ik gedachten, gevoelens en emoties die niet van mij zijn, zij zijn slechts een systeem van de mind en niet wie ik werkelijk ben. Door middel van adem, zelfoprechtheid , zelfvergeving en zelfverantwoording, stop ik met het voeden van het mindsysteem in elk moment, om zo te kunnen realiseren wie ik werkelijk ben.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s