Dag 355 In een persoonlijkheid stappen

Eén van mijn persoonlijkheden is dat ik denk dat ik niet goed genoeg ben, geen kwaliteiten heb, minderwaardig ben of dat ik in alles middelmatig ben.
Laatst werd er gevraagd in de Desteni groep om onze kwaliteiten op te schrijven en ik kon niets bedenken, ik bedacht me ja, ik ben wel handig in sommige vaardigheden, maar dat is niet goed genoeg om het te vermelden, niet om over naar huis te schrijven.
Ik besprak dit laatst met mijn buddy dat ik om die reden niets had ingevuld en zij zag dat ik in een persoonlijkheid stapte, ik was op dat moment volkomen bezeten hiervan. Hierop vroeg ze wat ik het beste zou kunnen doen om erin te komen en ik wist het niet, het was helemaal blanco. Ik kreeg de suggestie om mijn voeten op de grond te zetten en te ademen, een basismethode die ik helemaal niet kon herinneren maar die me wel direct hielp om uit mijn mind te komen. Ik kreeg weer zicht op de situatie waarin ik verkeerde en kon afstand nemen en uit mijn mind komen. Ik vond het erg teleurstellend van mezelf dat ik niet zelf op het idee was gekomen na alle jaren Desteni I Process en dit laat me zien hoe negatief ik naar mezelf kijk. Hoeveel malen heb ik al beschreven dat ik mij een bepaalde emotie een verbintenis schrijf om te stoppen en te ademen?
Maar cool dat dit gebeurde, het laat me in ieder geval duidelijk zien in hoeverre ik in die persoonlijkheid stap, hoe ik er door beheerst wordt en hoe snel ik er ook weer uit kan komen.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan het teleurstellend te vinden dat ik niet weet wat te doen op het moment dat de ander zegt dat ik in een persoonlijkheid stap terwijl ik al jarenlang proces loop, blogs heb geschreven met verbintenissen waarin ik mezelf stop en adem, in plaats van te zien/realiseren dat dit een cool moment van realisatie was waarin ik zo duidelijk kon zien wat er gebeurde toen ik mijn voeten op de grond zette, ademde en direct uit mijn mind kwam.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan mezelf naar beneden te halen, teleurgesteld te zijn in mezelf als ik iets vergeet of bevangen ben door een gedachte of emotie.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan in een persoonlijkheid te stappen van iemand zonder kwaliteiten, niet goed genoeg en hierin zo bezeten te zijn dat ik niet meer weet wat te doen om eruit te komen.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan deze persoonlijkheid serieus te nemen en te denken dat ik dat ben in plaats van te zien voor wat het is.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan de persoonlijkheid van niet goed genoeg zijn, iemand zonder kwaliteiten te zijn, mislukt te zijn te laten regeren in mijn leven en hierin mijzelf te blokkeren en niet over te gaan tot actie om van deze persoonlijkheid af te komen door hierover te schrijven, zelfvergeving en zelfcorrectie toe te passen.

Als en wanneer ik zie dat ik in een persoonlijkheid stap dan stop ik en adem. Ik realiseer me dat het heel eenvoudig is om uit die persoonlijkheid te stappen dor mijzelf te aarden, mijn voeten op de grond te zetten en diep te ademen en dat ik hierbij uit mijn mind kom. Ik ga met mijzelf de verbintenis aan deze persoonlijkheid te onderzoeken door aantekeningen te maken in een schriftje en steeds zelfvergevingen en correcties te schrijven.

 

Advertenties

Over marjajourney

OVER MIJN BLOG in deze procesblog beschrijf ik gedachten, gevoelens en emoties die niet van mij zijn, zij zijn slechts een systeem van de mind en niet wie ik werkelijk ben. Door middel van adem, zelfoprechtheid , zelfvergeving en zelfverantwoording, stop ik met het voeden van het mindsysteem in elk moment, om zo te kunnen realiseren wie ik werkelijk ben.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s