dag 353 Herdefiniëring van (daad)kracht, heilzaam en verzachtend

In mijn vorige blok noemde ik de woorden (daad)kracht, heilzaam en verzachtend zoals die als ondersteuning dienen bij het gevoel van verlaten te zijn.
In deze blog wil ik de woorden voor mijzelf herdefiniëring.

 

(Daad)kracht: vermogen om snel en goed je plannen uit te voeren, aandrift, doortastendheid, energie, esprit, fut, kracht, momentum, ondernemingsgeest, ondernemingslust, puf, werklust.

Hiervoor mijn zelfvergevingen:

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan te denken dat ik geen daadkracht, doortastendheid, werklust, puf en ondernemingslust heb.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan me vaak geblokkeerd te voelen om iets te ondernemen, waar ik in eerste instantie enthousiast voor ben geweest, maar waarbij ik het toch niet doe.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan niet te zien/begrijpen/realiseren dat ik wel de kracht heb in mijzelf maar hem niet gebruik.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan mijn krachten te gebruiken als energie die voortkomt uit mijn geest bewustzijnssysteem, zoals opwinding, ongeduld, boosheid, nervositeit, spanning en andere emoties in plaats van mijn levensenergie te gebruiken.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan mijn kracht aan anderen te willen ontlenen omdat ik denk dat de ander sterker en meer is dan mijzelf.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan me altijd als een kind gevoeld te hebben die gesteund wil worden door ouders of anderen.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan niet te zien/begrijpen/realiseren dat daadkracht voortkomt uit het nemen van een eerste stap en dan de volgende in plaats van stil te blijven staan en te wachten op de kracht.

Heilzaam: curatief, de gezondheid bevorderend, geluk bevorderend, geneeskrachtig, genezing aanbrengend, geschikt, gezond, goed, nuttig, raadzaam, voorspoed brengend, weldadig, zegenrijk.

Als ik het woord heilzaam uitspreek voel ik een genezend effect, ik voel een kalmte, stabiliteit en tegelijkertijd voel ik ruimte.

Verzachtend: onthardend, rustig makend, troosten, temperen, verlichten, versoepelen.

Als ik het woord verzachtend uitspreek voel ik me rustig, lichter en getroost. Het haalt het harde gevoel van verlaten en eenzaam weg.

Als en wanneer ik me verlaten, eenzaam voel spreek ik de woorden kracht, heilzaam en verzachtend uit. Ik realiseer me dat ik niet meer het kleine kind ben dat zich verlaten voelt maar dat ik nu door de woorden uit te spreken me vrij kan maken van het gevoel van eenzaamheid en verlatenheid.

Aanvullende zelfvergevingen voor het gevoel verlaten te zijn:

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan me verlaten te voelen door mijn ouders, die er niet waren als ik ze nodig had, waarin ik mezelf vergeef dat ik heb geaccepteerd en toegestaan mijn ouders te vergeven die dankzij hun programmering niet in staat waren dit te voorkomen.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan mijn kinderen het gevoel te hebben gegeven dat ze zich verlaten hebben gevoeld, omdat ik er niet was wanneer ze me nodig hadden of omdat ik niet zag dat ze me nodig hadden.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan mijzelf te hebben verlaten door mijn preprogrammering van de geest en iedere dag voorbij te hebben laten gaan zonder op te staan of te veranderen.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan de mindere versie van mijzelf te leven omdat het makkelijker was om mezelf te verlaten zonder iets te doen.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan niet de beste versie van mijzelf te hebben geleefd in plaats van mijzelf te creëren als de beste versie van mijzelf.

Ik vergeef mijzelf dat ik heb geaccepteerd en toegestaan dat het gevoel van verlaten zijn emoties teweegbrengt van inferioriteit, onzekerheid, zelfveroordeling, waarin ik me afhankelijk gedraag naar anderen.

Onderstaande interviews kan ik van harte aanbevelen.

  1. Abandoned – Atlanteans – Part 478
  2. Abandoned (Part 2) – Atlanteans – Part 479
  3. Abandoned: Self-Forgiveness and Correction – Atlanteans – Part 480
  4. Abandoned: Conclusion – Atlanteans – Part 481

 

 

 

 

 

  1. Abandoned – Atlanteans – Part 478
  2. Abandoned (Part 2) – Atlanteans – Part 479
  3. Abandoned: Self-Forgiveness and Correction – Atlanteans – Part 480
  4. Abandoned: Conclusion – Atlanteans – Part 481

 

 

 

 

Advertenties

Over marjajourney

OVER MIJN BLOG in deze procesblog beschrijf ik gedachten, gevoelens en emoties die niet van mij zijn, zij zijn slechts een systeem van de mind en niet wie ik werkelijk ben. Door middel van adem, zelfoprechtheid , zelfvergeving en zelfverantwoording, stop ik met het voeden van het mindsysteem in elk moment, om zo te kunnen realiseren wie ik werkelijk ben.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s