dag 293 Als iemand boos op mij is

boosAls iemand boos op mij is ben ik verdrietig en angstig, ik ben zo versteend dat ik niets meer kan zeggen en kruip in mijn schulp.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben bang te zijn als iemand boos is op mij.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben verdrietig te zijn als iemand boos is op mij.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben in mijn schulp te kruipen als iemand boos is op mij.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben versteend te raken als iemand boos op mij is, waarin ik niets meer kan zeggen.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben in een energie ervaring te gaan van een herinnering van vroeger als kind als mijn vader boos is op mijn moeder, op mijn broer of mij, waar hij schreeuwt en vloekt en in een bezetenheid verkeert van boosheid, waarin ik deze energie ervaring van angst/verdriet/verstening in mijzelf heb opgeslagen en weer ervaar als iemand boos op me is.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben angst/verdriet/verstening te ervaren als iemand boos op mij is en dezelfde expressie van boosheid herken die ik als kind zag bij mijn vader als hij boos was op mijn moeder, mijn broer of mij.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben zo versteend te raken als iemand boos op mij is en schreeuwt op mij dat ik niets meer kan zeggen maar het liefst ergens stil in een hoekje ga zitten wachten tot de boosheid bij de ander over is.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben me klein en minderwaardig te voelen als iemand boos op me is, tegen me schreeuwt of vloekt waarin ik in de ernergie ervaring ga van een klein meisje dat bang wegkruipt en zich klein en minderwaardig voelt als een ‘oudere’ of ‘grotere’ tegen haar schreeuwt en vloekt en boos is.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben te denken dat ik er beter niet kan zijn, niets waard ben, geen bestaansrecht heb en dat ik een mislukkeling ben als iemand boos op me is en schreeuwt of vloekt.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben in een energie ervaring te gaan van klein/minderwaardig/niets waard als iemand boos is en schreeuwt, waarin ik een herinnering heb aan mijn vader die mijn moeder toeschreeuwt dat ze niets waard is, er niet toe doet, een mislukking is waarin ik deze ervaring projecteer op het heden.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben me te schamen als iemand boos op me is, waarin ik bang ben dat iedereen om me heen boos op me zal worden en zich tegen me gaat keren.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben te willen vluchten van iemand die boos op mij is in plaats van hier te blijven te ademen en met gezond verstand een gesprek te beginnen om het probleem uit te praten.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben te denken dat het geoorloofd is dat de ander boos op me is, schreeuwt en vloekt omdat ik ergens een fout heb gemaakt of iets verkeerds heb gezegd en dat het terecht is dat diegene zo boos op mij reageert.

When a Child is Born, they Do NOT yet Think. The Act of Thinking is Taught by Untrained Parents and a Society Obsessed with Self-Interest. Bernard Poolman

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben iedere keer weer een klein meisje te worden als iemand boos op me is, schreeuwt of vloekt, waarin ik me schuldig voel omdat ik iets fout heb gedaan of iets verkeerds heb gezegd.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben me schuldig te voelen als iemand boos op me is, schreeuwt of vloekt in plaats van te kijken hoe het probleem opgelost kan worden.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben zelf in een energie van boosheid te gaan als de ander boos is op mij waarin ik mij verbind met de boosheid van de ander.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben een druk op mijn borst te voelen en te gaan huilen als iemand boos op me is en schreeuwt naar mij.

Als iemand boos op me reageert omdat ik iets verkeerd heb gedaan, iets heb nagelaten, iets verkeerds heb gezegd, dan stop ik en adem. Ik realiseer me dat ik steeds weer in een oud patroon van het verongelijkte meisje terugval en waarin ik in verdriet/angst en verstening blijf hangen.
Ik ga met mijzelf de verbintenis aan bij iedere vorm van boosheid, schreeuwen of vloeken mezelf te ondersteunen met mijn adem en een en gelijk te staan met de ander zodat het conflict uitgepraat kan worden en er oplossingen bedacht kunnen worden.

 

Advertenties

Over marjajourney

OVER MIJN BLOG in deze procesblog beschrijf ik gedachten, gevoelens en emoties die niet van mij zijn, zij zijn slechts een systeem van de mind en niet wie ik werkelijk ben. Door middel van adem, zelfoprechtheid , zelfvergeving en zelfverantwoording, stop ik met het voeden van het mindsysteem in elk moment, om zo te kunnen realiseren wie ik werkelijk ben.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op dag 293 Als iemand boos op mij is

  1. Pingback: dag 293 Als iemand boos op mij is

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s