dag 200 Vertrouwen stellen in de medische wereld? vervolg

doctorIk vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben vertrouwen te stellen in een bron buiten mijzelf, zoals de reguliere geneeskunde, en klakkeloos hun adviezen op te volgen zoals het laten verwijderen van mijn galblaas.

Ik vergeef mijzelf niet toegestaan en aanvaard te hebben te zien/begrijpen/realiseren een patroon te herhalen en evenals mijn ouders alle vertrouwen te leggen in een ander, een arts die mijn appendix verwijderde en zelf toestemming gaf de neusamandelen van mijn kinderen te laten verwijderen.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben te denken dat vitale organen zoals appendix, galblaas en neusamandelen gemist kunnen worden en zonder meer verwijderd kunnen worden.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben niet mijzelf te vertrouwen maar een ander, in dit geval een reguliere arts, waarin ik mezelf vergeef toegestaan en aanvaard te hebben mijn geest te volgen en zo een risico voor gezondheid van mijzelf en de kinderen te nemen.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben te denken dat een neusamandel, appendix of galblaas nutteloos is zonder me af te vragen wat de functie hiervan is.

ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben niet te zien/begrijpen/realiseren dat ik zowel mijn lichaam als dat van mijn kinderen schade heb laten aanrichten door het verwijderen van vitale organen.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben niet te zien/geloven/realiseren dat ik  door jarenlang zelf in een ziekenhuis te hebben gewerkt hierdoor inferioriteit naar artsen te hebben opgebouwd en waarin ik alles wat besloten werd als waarheid heb beschouwd.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben bij het horen van een diagnose bang te zijn en mij hierdoor laat leiden tot het doen van vaak onnodige operaties.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben niet te zien/geloven/realiseren dat ook artsen/specialisten voorgeprogrammeerd zijn en werken volgens een geestbewustzijnssysteem waarin de farmaceutische industrie voorschrijft en bepaalt hoe aandoeningen behandeld moeten worden.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben boos te worden op het huidige reguliere gezondheidssyteem waarin dure ingrepen zoals operaties worden vergoed door verzekeraars en goedkopere, alternatieve behandelingen uit eigen zak betaald moeten worden.

Ik realiseer me dat nu ik ontdekt heb dat alternatieve behandelingen mogelijk zijn voor de behandeling van een vergrote neusamandel er angst en onzekerheid is om het advies van een reguliere arts te negeren.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben angst te hebben het advies van een KNO-arts in dit geval te negeren en op eigen houtje naar alternatieve behandelingen te zoeken.

Ik vergeef mijzelf niet toegestaan en aanvaard te hebben te zien/begrijpen/realiseren dat ik mijn vertrouwen heb weggeven aan het advies van alternatieve genezers die nadat ik hen lange tijd geraadpleegd had veel geld gekost hadden dan dat ze daadwerkelijk hadden bijgedragen aan mijn gezondheid.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben moedeloos te worden van de zoektocht naar de juiste geneeswijze, waar ik door de bomen het bos niet meer zie en steeds weer bij mezelf en anderen moet checken of dit het beste is voor allemaal.

Ik vergeef mijzelf toegestaan en aanvaard te hebben steeds te denken dat ik “het” gevonden heb, de beste geneeswijze en dan stop met zoeken totdat blijkt dat deze behandeling niet werkt.

Als ik zie dat ik angst voel tegen het advies van een reguliere of alternatieve arts in te gaan, dan stop ik en adem. Ik realiseer me dat (bijna) ieder mens in deze wereld reageert volgens zijn eigen geest bewustzijnssysteem. Ik stel mijzelf ten doel te blijven zoeken naar de juiste optie, in het belang van de patient en wat het beste is voor iedereen.

Als ik zie dat ik denk de juiste behandeling gevonden te hebben, dan stop ik en adem. Ik realiseer me dat eerste alle mogelijkheden onderzocht moeten worden, voordat rigoreuze behandelingsmethoden worden ingezet. Ik stel mijzelf ten doel mijzelf en mijn naaste omgeving te ondersteunen en te zoeken naar de beste methode.

Als ik zie dat ik mijn vertrouwen stel in de mening van een reguliere/alternatieve arts, dan stop ik en adem. I realiseer me dat ik mijzelf moet gaan vertrouwen en altijd zelf verantwoordelijk ben voor de beslissingen die genomen moeten worden voor de gezondheid van mijzelf en mijn naasten. Ik stel mijzelf ten doel mijzelf te supporten door zelfeerlijkeid, zelfvergeving en zelfcorrectie die mij zullen leiden naar de juiste beslissing.

 

Advertenties

Over marjajourney

OVER MIJN BLOG in deze procesblog beschrijf ik gedachten, gevoelens en emoties die niet van mij zijn, zij zijn slechts een systeem van de mind en niet wie ik werkelijk ben. Door middel van adem, zelfoprechtheid , zelfvergeving en zelfverantwoording, stop ik met het voeden van het mindsysteem in elk moment, om zo te kunnen realiseren wie ik werkelijk ben.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s